OM

Vi påtar oss oppdrag vedrørende taksering, auksjoner og andre former for kjøp og salg. Firmaet har 20 til 30 auksjoner pr år fordelt på stedsauksjoner, konkursauksjoner og oppsamlingsauksjoner. Kai Lervold har fungert som takstmann siden firmaets oppstart og har med sine 30 år i bransjen bred erfaring . Vi samarbeider med og har oppdrag fra bla advokater ,Kreftforeningen og private aktører. Ved de ulike oppdragene sørger vi for alle forberedelser, annonsering, gjennomføring og rydding .
Firmaet har tilholdssted på Bilitt, Østre Toten og opererer hovedsakelig i Oppland fylke og østlandsområdet, men tar oppdrag over hele landet. Vi har gode lagermuligheter og et fast auksjonslokale på Festiviteten Lena.
Av tidligere auksjons og takseringsoppdrag kan nevnes landbruk og arbeidsmaskiner, biler og motorsykler forskjellige interiør, blomster, bok og klesbutikker. Reklame, kontor, kjøkken og cafe inventar og rekvisita, antikviteter, kunst, glass og andre samleobjekter.
Lervold Auksjonsforretning er et seriøst og fleksibelt firma og streber etter best mulige løsninger for den enkelte oppdragsgiver.
For mer informasjon kontakt:
Kai Lervold
tlf 95870000
mail: lervold@auksjoner.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s