FRAFLYTTINGSAUKSJON BRANDBU, lørdag 13 september

På oppdrag fra Marit og Iver Løvhaug avholdes fraflyttingsauksjon lørdag 13 september                         kl 13.00 visning fra kl 12.00                                                                                                     Adresse: Kjølvegen 78, Brandbu                                                                                                     Det selges: Antikviteter –  Samlergjenstander – Innbo –  Løsøre.                                                 Hus, stabbur og garasje skal tømmes.                                                                                      Terminal og kaffesalg                                                                                                                                               VELKOMMEN.                                                                                                                                        Vis hensyn ved parkering.

Auksjonsoppdrag mottas.

Kai Lervold tlf 95870000, lervold@auksjoner.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s