AUKSJON DOKKA ENTREPRENØR AS – 22. juni

På oppdrag fra Dokka Enreprenør AS avhodes auksjon på Dokka

TID: lørdag 22.juni kl 12 med visning fra kl 11.

STED: Dokken 3,  2870 Dokka

NETTAUKJON og HAMMERAUKSJON: Auksjonen legges også ut som 2 nettauksjoner  A og B og avsluttes som vanlig hammerauksjon på stedet.                                                               A er varebiler  og B er resterende.  Liste-AUKSJON DOKKA ENTREPRENØR AS                  Du kan by på nettauksjon fram til kl 11.30 auksjonsdagen. NB legg inn maxbud så byr vi for deg under hammerauksjonen.                                                                                                  Det selges: varebiler – Jcb Traktor – ATV – Brakker – Masse tilleggsutstyr til gravemaskiner, hjullastere og traktor – Slampumper – Lasere – Asfaltsager – Vibroplater-Feiekoster mmm ca 80 tilslag. Gjenstandene selges som forevist og det er ingen form for garanti eller reklamasjon. Gjenstandene må hentes innen 01.07.2019. Det betales minimum 10% håndpenger auksjonsdagen og resterende innen 2 dager.Ingen gjenstander leveres ut før hele beløpet er betalt.                                                                                  Velkommen – Kaffesalg – Betalingsterminal.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s