KONKURSAUKSJON NYGAARD BYGG AS

Auksjon over konkursboet Nygaard Bygg AS.Tetenvegen 53, 2850 Lena . Torsdag 25.07.19 kl 17 med visning fra kl 16.30. Det selges fire stk biler JD48652 – JD48651 – CV72047 – JV14619 – boggi henger – noe verktøy – container – kontormøbler. Gjenstandene legges ut som  Nettauksjon pluss avsluttende hammerauksjon. Du kan by på nett fram til kl 16.45 auksjonsdagen. Gjenstandene selges som forevist og uten noen form for garanti eller reklamasjon. Minimum 10% auksjonsdagen. Resterende i løpet av 2 dager. Ingen gjenstander leveres ut før hele beløpet er betalt. Velkommen – Betalingsterminal. Verktøy,container og kontormøbler selges utifra bilder og må hentes på Roa.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s