Auksjon over Gjøvik kunstforening sin samling del 1

Vi har fått i oppdrag å selge Gjøvik kunstforening sin samling. Samlet fra 1960. Samlingen består av Weidemann – Leif Løken- Bengt Sivesind- Harald Pettersen-Henry J. Henriksen- Tage Fredheim-T.Håkenstad-Struksnes-Knoff-Fladsrud-Kai Fjell-F.Widerberg-N.Widerberg-Rumohr-Ingvar Heggsum-Barstad-Mosebekk-Reidar Aulie- Frøydis H. KnutsenGrøstad-Salvador Dali-Inger Sitter-Francisco Goya-Rosseland-Holbø-Rittun-Mæhle-Ekeland-Gunnar S.Gundersen-Eikaas-Kyllingmark-Schonnhowd-Henry J.Henriksen-Siri Bjerke-Hans Normann Dahl-Herb-F.Finne-Jan Baker ++++++

Auksjonen holdes som nettauksjon og vanlig hammerauksjon. Auksjonen avholdes i Skattumgården , Storgata 23, Gjøvik. Tirsadag 30.november kl 18.00. Auksjonen legges også ut som nettauksjon. På nettauksjon kan du by fram til kl 17.00 auksjonsdagen og avsluttes som vanlig hammerauksjon med start kl 18.00.

Visning lørdag 27.november 13-15 . Søndag 28.november 13-15 . Mandag 29.november 13-16. Tirsadg 30.november 17-18. Se http://www.auksjoner.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s