GARDSAUKSJON HADELAND

Vi jobber nå med en gardsauksjon Ryavegen 156, Roa .Auksjonen avholdes søndag 29.januar kl 12 med visning fra kl 11. Det selges bla : Ford 4610/4 regnr JX51831982 mod med laster 3200 timer – Ford 4000/2 regnr AJ15281975 mod 5000 timer – Olsen tilhenger – Westbjørn snøfres – Matskap – flere gamle bord – gulvklokke Torsten Framstad no32 – kjøkkenbenk – glass/porselen – mangletre – dragkiste – kammerlader – diverse innbo og vintage – noe verktøy – tegneserier – ferdaskrin mm.Auksjonen holdes utendørs. Velkommen – betalingsterminal – kaffesalg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s